Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do naleśników z wołowiny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 20 dag
pomidory 3 sztuki
cebula 1 sztuka
ananas 1/3 puszka
czosnek 2 ząbki
olej
masło 1 łyżka
sól
pieprz
natka pietruszki 1/2 pęczek
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do naleśników z wołowiny

Mięso mielimy. Pomidory kroimy w kostkę. Cebulę i czosnek siekamy - dusimy na oleju. dodajemy mięso, dodajemy pomidory i przesmażamy. Doprawiamy do smaku. Pod koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak