Sposób przygotowania

ugotować budyń w/g przepisu na opakowaniu i wystudzić,do naczynia wsypać wszystkie składniki do ciasta i szybko zagnieść uformować kulę,następnie na kuchence gazowej nagrzać foremkę to pieczenia tych ciastek a z zagniecionego ciasta formować małe kuleczki i po rozgrzaniu się foremki wkładać w otworki piec na złoty kolor z obu stron po ok.1-2min z każdej strony po wystudzeniu nakładać w środek ciastka wystudzony budyń i przykładać drugim ciastkiem,można posypać cukrem pudrem lub polukrować przechowywać w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne toto...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    dawno już ich nie jadłem- ale są świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,mniam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    wczoraj robiłam, wyszły super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nie jadlam takich a przepis bardzo interesujący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne są i to bardzo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    mniam super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !