Sposób przygotowania

Fileta myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w kostkę. Do zamykanego pojemniczka wlewamy pół słoika miodu i wsypujemy pokrojonego fileta, a następnie polewamy go resztą miodu. Pojemnik zamykamy i dokładamy do lodówki na ok 12 godzin.
Mango myjemy i kroimy w kostkę. Cebulkę obieramy a następnie kroimy w drobną kosteczkę. Szczypiorek myjemy i siekamy drobno. Fileta przekładamy na tackę i grillujemy na złoty kolorek, co jakiś czas przewracając. Można polać odrobiną wina czerwonego. Gotowego przekładamy do miseczki dodajemy cebule, mango i szczypiorek. Mieszamy i polewamy miodem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super sałatka, też taką robię.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny sposób na sałatkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !