Składniki:
indyk | 80 dag |
wątróbka indycza | 15 dag |
mleko | 100 ml |
rodzynki | 5 dag |
masło | 5 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 dag |
jajko | 2 |
zielona pietruszka | 1/2 pęczka |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
bułka czerstwa | 5 dag |
indyk | 80 dag |
wątróbka indycza | 15 dag |
mleko | 100 ml |
rodzynki | 5 dag |
masło | 5 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 dag |
jajko | 2 |
zielona pietruszka | 1/2 pęczka |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
bułka czerstwa | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: