Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tarta z łososiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 25 dag
koperek
łosoś wędzony plastry 80 g
twarożek 15 (ziołowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z łososiem

Ciasto ułożyć na blasze o średnicy 20 cm. Brzegi obłożyć dodatkową warstwą ciasta. Piec przez 15 minut w temp. 251 stopni C. Środek wyłożyć twarożkiem, łososiem i posypać koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak