Sposób przygotowania

Mięso umyć, zalać wodą. Zagotować. Warzywa obrać, umyć, pokroić w kostkę. Dodać do gotującego się rosołku. Przyprawić solą i pieprzem. Kiedy mięso będzie miękkie wyciągnąć je, a wsypać ryż. Gotować do miękkości. Doprawić solą i pieprzem. Można posypać umytym i drobno posiekanym koperkiem. Podawać gorącą. Można dodać kawałki ugotowanego mięsa.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawa ta zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi być dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lekka i smaczna zupka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna,lekka zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !