Sposób przygotowania

Ogórka umyć, obrać, przeciąż wzdłuż na połowę. Pozbawić go pestek, pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do śmietany, zmiksować razem. Koperek i szczypiorek umyć i osuszyć. Drobniutko posiekać, dodać do dipu, wymieszać. Przyprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Podając na stół można posypać dodatkowo odrobiną koperku lub szczypiorku.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    cebula333

    pyszny dip
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak,to jest dobre:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetny dodatek do mięs
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na dip.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !