Sposób przygotowania

Bekon pokroić w cieniutkie plastry. Olej mocno rozgrzać, przełożyć na niego pokrojony bekon, podsmażyć z obu stron. Jajka umyć, wytrzeć, rozbić. Można rozkłócić, ale jeśli ktoś woli to zostawić żółtka w całości. Tak przygotowane jajka wlewamy na bekon, smażymy na wolnym ogniu. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać gorące. Można posypać posiekanym koperkiem lub szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    uwielbiam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    też takie robię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie takie śniadanko
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    na pewno smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne śniadanko !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    paluszki lizać... :P)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    treściwe i smaczne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !