Sposób przygotowania

Jajka bełtamy w miseczce na gładką masę. Dodajemy szczyptę soli. Kromki chleba maczamy w masie jajecznej i smażymy na tłuszczu na złoto z obu stron.
Smaczny np z dżemem jabłkowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    treonina

    pamiętam że robiliśmy taki z bratem w dzieciństwie :-) był pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajna sprawa na czerstwy chleb!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata22

    świetny pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    smaki dzieciństwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Smak dzieciństwa. Ja najczęściej jadłam posypany cukrem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    prosty i smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dla mnie na to keczup
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i pyszna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !