Sposób przygotowania

4 łyżki polewy czekoladowej do sosów i deserów ( lub zagotować 1/3 szklanki wody z łyżeczką masła, łyżką cukru i łyżką kakao)
dekoracje gotowe do deserów w brązowym i złotym kolorze
Zagotować 1/2 litra mleka z masłem i cukrem. Budyń wymieszać z 1 szklanką zimnego mleka i walać na wrzące . Mieszając gotować aż budyń zgęstnieje. Przelać gorący w miseczki i ostudzić.
Mus czekoladowy ubić mikserem z 1 szklanką zimnego mleka tak by był gęsty.
Układać na ostudzonym budyniu. Polać polewą . Udekorować i wstawić na godzinę do lodówki . Podawać chłodny.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    śliczne zdjecia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lady_aga

    Super pomysł na dziecięcą imprezę :) do tego ładnie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !