Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z wątróbki cielęcej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka cielęca 75 dag
cebula 1 szt
tłuszcz 1/2 szkl
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z wątróbki cielęcej

Wątróbkę pokroić w małą kostkę, dusić z posiekaną cebulą na tłuszczu aż zmieni kolor. Siekać wątróbkę z cebulą w tym samym garnku aż powstanie jednolita masa dodać do smaku sól i pieprz. Nadzienie nadaje się do strudla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak