Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos czosnkowo-pomidorowy do grilla

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 zklanka
ketchup 6 łyżek
ogórki konserwowe 4 sztuki
czosnek 5 ząbków

Przepis i sposób przygotowania na: sos czosnkowo-pomidorowy do grilla

majonez, ketchup mieszamy w misce, dodajemy przeciśnioęty przez praskę czosnek oraz pokrojone w drobną kostkę ogórki. całość mieszamy. podawać schłodzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 08.03.2012 15:19
W sezonie muszę przetestować.
mic 03.02.2012 08:52
jadłem taki i przyznam ,że smaczny ja zazwyczaj robię bez ketchupu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak