Sposób przygotowania

Bo miseczki wkładamy mięso wbijamy jajko, i wszystkie przyprawy wyrabiamy masę i formujemy małe kuleczki. Smażymy na oleju te kuleczki na złoty kolor. . Papryka kolorowa taki mix możemy kupić w markecie pokroić na małe trójkąciki , ogórki z zalewy potnij na grubsze plastry a srebrne cebulki na połówki. . Na patyczki do szaszłyków nadziewamy warzywa i mięsne kulki i przygotuj dip do szaszłyków : Jogurt mieszamy z twarożkiem dopraw solą , pieprzem i dodaj świeże posiekane zioła odstawiamy na kilka minut aby smaki się przegryzły .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam ..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię je robić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !