Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI UMYĆ, Z OLIWY I PRZYPRAW ROBIMY OMASTĘ, ZIEMNIAKI MACZAMY, A NASTĘPNIE WKŁADAMY DO FOLII ALUMINIOWEJ I WKŁADAMY DO WĘGLA DO GRILLA. WYCIĄGAMY W ZALEŻNOŚCI OD WIELKOŚCI ZIEMNIAKÓW PO 10-20 MINUTACH, PRZEKRAJAMY, SMARUJEMY MASŁEM I POSYPUJEMY SOLA.
SA.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    super bardzo je lubie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra54

    Są pyszne szczególnie do ryby z grilla.Polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam takie ziemniaczki a jeszcze lepsze są z ogniska :):) pieczone oczywiście w żarze :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pyszne ziemniaczki, szczególnie z masełkiem i solą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    wyglądają obiecująco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    wyglądają obiecująco
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    przypominają dawne czasy ... to takie prawie jak z ogniska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    tez takie kocham
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    smak z dzieciństwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !