Sposób przygotowania

Grzyby, przebrać, oczyścić, bardzo dokładnie umyć. Pokroić na niezbyt drobne kawałki i podsmażyć na maśle. Kość umyć i zagotować, dodać warzywa i grzyby.Wrzucić przyprawy. Gotować ok. 45 min. Zrobić zacierki. Ugotować oddzielnie. Włożyć do zupy. Zabielić. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Wygląda na pyszną.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    Lubie takie zupy,pycha !
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda niezwykle apetycznie. Nie robiłam jeszcze z zacierkami, ale wypróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    takie zupy grzybowe to rarytas...
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !