Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka panierowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10 sztuk
natka pietruszki 1 łyżka
śmietana 2 łyżki
krakersy 2 sztuki
Cebulka smażona Prymat 2 łyżki
sól
pieprz
ser żółty 3 (ostry)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka panierowane

Se ścieramy na bardzo drobnej tarce. Krakersy namaczamy w śmietanie, dodajemy ser, cebulkę, posiekaną bardzo drobno natkę pietruszki. Doprawiamy. Jajka obtaczamy/maczamy w powstałym nadzieniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak