Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bavette barilla z łososiem i pesto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron bavette 350 dag
wędzony łosoś 100 dag
oliwa 40 dag
pesto 100 dag
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
ser żółty 40 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: bavette barilla z łososiem i pesto

pokrojonego w kostkę wędzonego łososia zrumienić na rozgrzanej patelni oliwie przez 1 minutę w tym samym czasie podgrzać pesto na malej patelni ugotować w osolonej wodzie bavette wyłożyć na talerz razem z pesto i łososiem obficie posypać startym parmezanem na koniec doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak