Sposób przygotowania

Makaron ugotować al-dente. Liście szpinaku dobrze umyć odciąć łodygi. Ugotować na parze, aż liście zwiędną. W rondelku rozgrzać masło dodać szpinak, odparować. Następnie dodać 2 ząbki rozgniecionego czosnku, doprawić solą, pieprzem. Do szpinaku dodać śmietanę chwilę gotować. Kiedy sos będzie gotowy polewać nim makaron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajny pomysł...:)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie podany :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjne danie , jak dla mnie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    wygada fajnie, ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepyszne to danie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pysznie wygląda,ale u mnie nie przepadają za szpinakiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie jedzonko :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię takie jedzenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super jedzonko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !