Sposób przygotowania

Skrzydełka dokładnie płuczemy po czym zalewamy marynatą. Odkładamy w chłodne miejsce na około dwie godziny. Wyciągamy z marynaty,układamy na blasze,posypujemy ziołami prowansalskimi i pieczemy. Pod koniec podlewamy piwem. Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Rozgrzewające te skrzydełka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Lubie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    lubie takie pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !