Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron zasmażany z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 25 dag
pieczarki 15 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
jajko 3-4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron zasmażany z pieczarkami

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Pieczarki umyć, pokroić, przesmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać ugotowany makaron, wymieszać, oprószyć solą i pieprzem i smażyć razem z pieczarkami. Szczypiorek opłukać, drobno pokroić, dodać do makaronu. Wymieszać, wbić jajka i ponownie wymieszać. Doprawić do smaku. Smażyć do ścięcia jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak