Sposób przygotowania

Fasolę czerwona odcedzamy z zalewy .Korniszony kroimy w drobna kostkę . Jajka gotujemy ,studzimy obieramy i kroimy w kosteczkę .Salami kroimy w w kosteczkę .Składniki mieszamy z sobą . Robimy sos mieszając oliwę i odrobinę wody z proszkiem sosu sałatkowego ziołowego .Mieszamy dodajemy do sałatki .Całość mieszamy i ozdabiamy koperkiem . odstawiamy na chwilę ,żeby smaki przeszły się .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !