Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Obiadowa kiszona z ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
cebula 1 szt
ogórki kiszone 3 szt
pieprz
oliwa
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Obiadowa kiszona z ogórkiem

Kapustę kiszoną lub kwaszoną odciskamy i kroimy niezbyt drobno.Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce duże oczka,można zetrzeć na tarce małe oczka .Cebule obieramy i siekamy drobno.Ogórki kiszone ścieramy na tarce duże oczka i dodajemy do surówki .Surówkę doprawiamy cukrem i pieprzem kolorowym świeżo mielonym do smaku .Dodajemy oliwę możne być oliwa z oliwek Mieszamy i odstawiamy ,żeby smaki połączyły sie ze sobą.Podajemy do obiadku do drugiego dania .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 01.02.2012 18:00
mniam
jolita 01.02.2012 17:02
super
jolita 01.02.2012 17:02
super
jolita 01.02.2012 17:02
super
jolita 01.02.2012 17:02
super
jolita 01.02.2012 17:02
super
aginaa 01.02.2012 13:28
taka lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak