Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szatkuję warzywa jak na oczka do marchewki lub w kostkę wrzucam na 1,5 l wody tj: marchew, pietruszkę, por, fasolkę, cukinie oraz mięsa (żeberko i indyka) i gotuje do miękkości.


Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tom

    Super zupka:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pychoka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy przepis
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie wygląda i pewnie równie smaczna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    zjadłbym
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    moja ulubiona
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna
  • 8
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej jeszcze nie robiłam, ale wygląda bardzo zachęcająco.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    WYGLADA BARDZO AROMATYCZNIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pewnie bardzo smaczna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dużo pysznych składników - super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    takiej nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    bardzo dobra zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !