Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jagodowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jagody 1 szklanka
woda 1 i 1/2 szklanki
śmietana 1 łyżka
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jagodowa

Wodę zagotować. Jagody przebrać, opłukać i zmiksować. Dodać do gotującej się wody. W małej ilości ciepłej wody. rozprowadzić śmietanę i dodać do zupy. Zupę doprawić cukrem do smaku. można też dodać odrobinę kwasku cytrynowego. przygotowaną zupę podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak