Sposób przygotowania

Pomidory sparzy? wrz?ca wod?, obra? ze skórki. 2 szklanki wody zagotowa?, wsypa? ry?, doda? mas?o, sól, obrane ze skórki i oczyszczone z nasion pokrojone pomidory, gotowa? do mi?kko?ci. Do miski przecedzi? jogurt, wla? 2-3 ?y?ki zupy, wymiesza?, Pozosta?? zup? lekko przestudzi?, bardzo powoli wla? jogurt, dok?adnie wymiesza?. Przyprawi? do smaku sol? i cukrem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zupy pomidorowej nigdy nie odmówię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada sie smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !