Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tu?czykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5
ser bia?y 15 dag
majonez 3 dag
keczup 2 ?y?eczki
tu?czyk w sosie w?asnym 1 puszka
musztarda 1 ?y?ka
?mietana 1 ?y?ka
szczypiorek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tu?czykiem

Jajka ugotowa? na twardo, obra?, przekroi? na pó?, wyj?? ?ó?tka. ?ó?tka, ser, os?czonego tu?czyka, ?mietan? oraz musztard? wymiesza?, przyprawi?. Farsz na?o?y? na po?ówki jajek. Udekorowa? majonezem, szczypiorkiem i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak