Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesiotr faszerowany

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jesiotr 1300 g
wywar warzywny 1500 ml
filety z okonia 1000 g
bu?ka weka 50 g
jajko 2
?mietana 2 ?y?eczki
sól
pieprz kolorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Jesiotr faszerowany

Jesiotra umy?, oddzieli? ko?ci grzbietowe i oczy?ci? skrzela. Filety z okonia zemle? z bu?k? namoczon? wcze?niej w ?mietanie. Doda? jajka, przyprawi? do smaku. Wymiesza?, nafaszerowa? jesiotra. Do wrz?cego wywaru w?o?y? ryb? i gotowa? przez ok. 35 minut. Ostudzi?, dowolnie udekorowa?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia / sytofala 31.01.2012 20:41
czyli jesiotr po?kn? okonia :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak