Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Garnek z wodą wstawić na ogień, dodać kwasek cytrynowy, cukier oraz masło, po czym dodać umyte, obrane i pokrojone na połówki (lub całe, jeśli są małe) buraki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w ogole nie zdarzyło mi się jeszcze barszcz czerwony zabielać
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    A widzisz @pacpaw - tu taka niespodzianka ;) u mnie w domu zawsze się zabielało barszcz i ja również przejęłam to przyzwyczajenie, tylko na Wigilię je się czysty, dlatego wtedy jest taki wyjątkowy :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    bardzo lubię barszczyk.. szczególnie wigilijny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !