Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna kapusta kwaszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mas?o 2 ?yzki
pieprz
Papryka ostra mielona Prymat 2 ?y?eczki
cukier 1 ?y?eczka
woda 1/2 szkl
cebula 1 szt
kapusta kiszona 75 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna kapusta kwaszona

Mas?o rozgrza? w garnku, wsypa? posiekan? cebul?, sma?y? do zrumienienia cz?sto mieszaj?c.W?o?y? kapust?, pieprz, papryk? i cukier, zala? wszystko wod? i wymiesza?. Dusi? pod przykryciem na ma?ym ogniu przez godzin? miesza? kilkakrotnie.Podawa? do mi?s lub ze ?wie?ym pieczywem albo z ziemniakami.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak