Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka kurczaka w panierce.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udka kurczaka 2 szt
bu?ka tarta
jajko 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Udka kurczaka w panierce.

Kroki postępowania

1
Kurczaka gotujemy do mi?kko?ci, zdejmujemy skóry.
Krok 1 - Udka kurczaka w panierce. foto
2
Przygotowujemy panierk? z bu?ki tartej i jaj zmieszanych z sol? i pieprzem.
Krok 2 - Udka kurczaka w panierce. foto
3
Kurczaka sma?ymy na g??bokim t?uszczu na z?oto. Podajemy z ziemniakami i sa?atk?.
Krok 3 - Udka kurczaka w panierce. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak