Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona fasola na s?odko

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1 1/2 szkl
sól 2 ?y?eczki
mas?o 3 ?yzki
miód 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona fasola na s?odko

Fasol? przebra?, wyp?uka?, zala? zimn? wod? na 15min, odcedzi?, zala? ?wie?? i pozostawi? na noc. Nast?pnego dnia gotujemy fasol? przez 1,5 godz na ma?ym ogniu.Osoli? po godz. gotowania. Ods?czy?. Fasol? wsypa? do ?aroodpornego naczynia, wymiesza? z miodem i mas?em. wstawi? do piekarnika 170C piec przez godzin? czasem mieszaj?c. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

msmariusz 31.01.2012 19:56
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak