Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada serowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

?ó?ty ser 70 dag
bryndza 40 dag
zielona papryka 1/2 sztuki
rzodkiewka 1 p?czek
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 ?y?eczki
papryka czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada serowa

Bryndz?, oczyszczon? papryk? i rzodkiewki pokroi? w kostk?. Doda? rozpuszczon? w 1/3 szklanki wody ?elatyn?, odstawi? w ch?odne miejsce. Ser w?o?y? do garnka z gor?c? wod?, ogrzewa?, a kiedy stanie si? mi?kki (po ok. 30 minutach) wyj??, os?czy?, rozwa?kowa? na prostok?t o grubo?ci ok. 1 cm. Na ser wy?o?y? nadzienie, zrolowa?, sch?odzi? w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak