Składniki:
bulion | 400 ml |
m?ka ?ytnia | 20 dag |
?mietana 30 % | 5 dag |
cebula | 1 |
czosnek | 2 z?bki |
chrzan | 2 ?y?ki |
mas?o | 2 ?y?ki |
li?? laurowy | |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
chleb | skórka z kromki |
bulion | 400 ml |
m?ka ?ytnia | 20 dag |
?mietana 30 % | 5 dag |
cebula | 1 |
czosnek | 2 z?bki |
chrzan | 2 ?y?ki |
mas?o | 2 ?y?ki |
li?? laurowy | |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
chleb | skórka z kromki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: