Składniki:
mro?ony szpinak | 50 dag |
?mietana 30 % | 10 dag |
czosnek | 1 z?bek |
mas?o | 2 ?y?ki |
m?ka | 1 ?y?ka |
mas?o | 2 ?y?ki |
sól | |
pieprz | |
jajko | 4 |
t?uszcz do sma?enia | |
schab bez kości | 20 dag |
mro?ony szpinak | 50 dag |
?mietana 30 % | 10 dag |
czosnek | 1 z?bek |
mas?o | 2 ?y?ki |
m?ka | 1 ?y?ka |
mas?o | 2 ?y?ki |
sól | |
pieprz | |
jajko | 4 |
t?uszcz do sma?enia | |
schab bez kości | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: