Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szpinakowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mro?ony szpinak 50 dag
?mietana 30 % 10 dag
czosnek 1 z?bek
mas?o 2 ?y?ki
m?ka 1 ?y?ka
mas?o 2 ?y?ki
sól
pieprz
jajko 4
t?uszcz do sma?enia
schab bez kości 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szpinakowa

Szpinak lekko podgrzewa?, a? si? rozpu?ci. Doda? sól, pieprz i roztarty czosnek. Wla? ?mietan? wymieszan? z m?k?. Schab pokroi? w drobne paski, podsma?y?, doda? do zupy. Na wierzchu u?o?y? sadzone jajko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak