Sposób przygotowania

Jajka utrze? z cukrem na puch.Doda? przesian? m?k?,proszek do pieczenia i kakao.Doda? aromat i wymiesza?. Ciasto prze?o?y? do nat?uszczonej i obsypanej bu?k? tart? blaszki.Piec ok 35 min.w 180*C.Ostudzi?.Pokroi? w paski. Ser dwukrotnie przekr?ci? przez maszynk?. Mas?o utrze? z ?ó?tkami i cukrem i cukrem waniliowym. Doda? ser i budy?,zmiksowa?.Wszystko po??czy? z ubitymi bia?kami.Dok?adnie wymiesza?. Form? posmarowa? t?uszczem i posypa? bu?k? tart?. Najpierw wyk?ada? paski biszkoptu i co 1 cm zostawi? wolne miejsce.Nast?pnie wolne miejsca wype?nia? mas? serow?. Piec ok 45 min w temp.180*C. Wystudzi?,posypa? cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo artystyczne zdjecia, podobaja mi sie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajnie wygląda
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    fajnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    ciekawie wygląda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszniutkie ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !