Sposób przygotowania

Ciasto kroimy na równe prostok?ty, nakuwamy widelcem i smarujemy roztrzepanym jajkiem. Pieczemy na z?oty kolor w tem. 200 stopni, studzimy. ?mietan? ubijamy z cukrem waniliowym i zag?stnikami , pod koniec dodajemy maskarpone. Na jeden kawa?ek nak?adamy ?y?k? masy i po?ówk? ?liwki przykrywamy drugim kawa?kiem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To musi być pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !