Sposób przygotowania

Zakwas wymiesza? z m?k?, p?atkami, sol? i pieprzem. Doda? wody dla otrzymania odpowiedniej dla placków konsystencji. Piec na ma?ym ogniu na patelni do zrumienienia z obu stron.


Dip kukurydziany przyrz?dzi? wg przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/198729/sos-z-kukurydzy-do-kanapek-plackow-nachos-.html


Podawa? razem na ciep?o.



Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    jak wyglądają :) pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    zdrowe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takich nie robiłam,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne !
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto znów zrobić zakwas
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wyglądają kusząco i zapewne tak smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszą być smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    kuszące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    nietypowe te placuszki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    mi by na pewno smakowały!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super wyglądają te placuszki, na pewno są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne placki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !