Sposób przygotowania

Margaryn? roztopi? i ostudzi?, doda? cukier , ?ó?tka,aromat i zmiksowa?.Bia?ka ubi? na sztywn? pian?,doda? do masy i wymiesza?.Na koniec przesia? m?k? z proszkiem do pieczenia i ponownie dok?adnie wszystko wymiesza?.Doda? jagody w syropie. Ciasto nak?ada? do wysmarowanych t?uszczem i posypanych tart? bu?k? foremek babeczkowych. Piec 25 - 30 minut w temperaturze ok. 160 st.C. Po upieczeniu ostudzi?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zapachniało latem w tym niemiłosiernym mrozie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !