Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz Ani

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wo?owina 20 dag
wieprzowina 20 dag
ciel?cina 20 dag
cebula 1 sztuka
ziemniaki 1/2 kg
marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
seler 1/2 sztuka
por 1/2 sztuka
natka pietruszki 1/2 p?czek
sól
pieprz
smalec 2 ?y?ki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz Ani

Cebul? siekamy i podsma?amy na smalcu. Mi?so kroimy w kostk? i dodajemy do cebuli. Podsma?amy. Zalewamy ca?o?? wod? lub bulionem i dodajemy pokrojone w kostk? warzywa, por pokrojony w talarki. Dusimy do mi?kko?ci. Doprawiamy do smaku, mieszamy. Przed podaniem posypujemy posiekan? natk? pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

lilify 14.06.2012 09:45
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak