Składniki:
wo?owina | 20 dag |
wieprzowina | 20 dag |
ciel?cina | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
ziemniaki | 1/2 kg |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 sztuka |
por | 1/2 sztuka |
natka pietruszki | 1/2 p?czek |
sól | |
pieprz | |
smalec | 2 ?y?ki |
wo?owina | 20 dag |
wieprzowina | 20 dag |
ciel?cina | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
ziemniaki | 1/2 kg |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 sztuka |
por | 1/2 sztuka |
natka pietruszki | 1/2 p?czek |
sól | |
pieprz | |
smalec | 2 ?y?ki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: