Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki ?ledziowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

?ledzie z zalewy octowej 6 p?atów
kukurydza konserwowa 1/2 puszki
cebula 1 sztuka
jab?ko 1 sztuka
papryka konserwowa
ogórki konserwowe
majonez wg uznania
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki ?ledziowe

P?aty ?ledziowe os?czy? z zalewy. Papryk? i ogórki pokroi? w paski. Cebul? i jab?ko obra?, drobno pokroi?. Kukurydze os?czy? z zalewy. Na ka?dy p?at ?ledzia po?o?y? pasek papryki i ogórka. Zwin?? i spi?? wyka?aczk?. Jab?ka , kukurydz? i cebul? po??czy? doda? majonez, doprawi? do smaku. Pod ka?dy koreczek po?o?y? ?y?k? sa?atki. U?o?y? ?ledzie, dowolnie udekorowa?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak