Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki i papryka w sa?atce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 sztuk
ugotowany ry? 1 szklanka
papryka 1 sztuka
jajko 5 sztuk
ogórki konserwowe 4 sztuki
groszek konserwowy 1 puszka
marchew 1 sztuka
mas?o 1 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki i papryka w sa?atce

Pieczarki umy?, pokroi? w plasterki. Przesma?y? na ma?le. Posoli? i wystudzi?. Jajka ugotowa? na twardo, obra?, pokroi? w kostk?. Papryk? obra?, umy?, pokroi? najpierw w paski a pó?niej w ma?? kostk?. Marchew ugotowa?, obra? pokroi? w kostk? razem z ogórkami. Wszystkie sk?adniki po??czy? z ugotowanym ry?em, doprawi? do smaku sol? i pieprzem, doda? majonez. Wymiesza?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak