Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowo miodowy gulasz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wdlina 15 dag
miód 2 ?y?ki
cebula 2 sztuki
koncentrat pomidorowy 2 ?y?ki
do smaku
pieprz do smaku
olej do sma?enia
pieczarki 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowo miodowy gulasz

Pieczarki umy?, pokroi? du?e w ósemki mniejsze na ?wiartki .Na patelni rozgrza? t?uszcz i przesma?y? w?dlin? pokrojon? na kawa?ki i obsma?y? na t?uszczu. Doda? pokrojon? w plastry cebul? zeszkli?. Zdj?? z patelni. Ponownie rozgrza? olej i szybko przesma?y? pokrojone pieczarki. Doda? cebul? i w?dlin?.Posoli?. Podla? wod? i dusi? 5-10min. Doda? koncentrat i miód, doprawi? do smaku. Je?li trzeba podlewamy wod? i dusimy razem 5 min. Podawa? do ry?u, nale?ników, pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

banditka 31.01.2012 14:46
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak