Sposób przygotowania

Kromki chleba smarujemy masłem. Na to kładziemy pocięte parówki drobiowe (wielkość i grubość wg uznania). Na to dajemy majonez wg uznania. Przykryć drugą kromką. Piec w sandwichu (urządzenie do pieczenia kanapek).

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    z parówką jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja tez
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    bardzo je lubię, ale wolę z ketchupem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !