Sposób przygotowania

Comber gotowa? w posolonej wodzie ok. 15 minut. Doda? pokrojone warzywa i gotowa? do mi?kko?ci mi?sa. Mi?so pokroi? na kawa?ki, wywar zagotowa? z bia?kiem, przecedzi?, doda? ?elatyn? wymieszan? z zimn? wod?, podgrza?. W misce u?o?y? mi?so i warzywa, zala? 2/3 galarety i poczeka? do st??enia. Po?o?y? plasterki 2 jajek, przyprawi? i zala? reszt? wywaru. Reszt? jaj posieka?, wymiesza? ze ?mietan? i majonezem, do smaku doprawi? sokiem, pieprzem i sol?, zala? galaret? i wstawi? do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To jest rarytas dla lubiących to mięso.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !