Sposób przygotowania

Krówki w?o?y? do rondelka i podgrzewa? na ma?ym ogniu, rozpu?ci?. Doda? mas?o, kakao i mieszaj?c po??czy? na g?adk? mas?. Zdj?? z ognia, lekko przestudzi?, doda? aromat, spirytus, wymiesza?. Nast?pnie wsypa? ry? i dok?adnie przemiesza?. Mas? wy?o?y? na przygotowany wafel andrutowy, przykry? drugim waflem, przy?o?y? deseczk? i od?o?y? do zastygni?cia. Po chwili gdy jeszcze lekko ciep?e pokroi? na kwadraty. Boki ciasteczek mo?na obtoczy? w wiórkach kokosowych lub s?odkim kakao.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno bardzo smaczne sądząc po składnikach
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !