Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ry? dwukrotnie przelewamy zimn? wod?, nast?pnie zalewamy wod? do wysoko?ci o oko?o 1,5 cm przewy?szaj?cej poziom ry?u i gotujemy 20 minut co chwil? mieszaj?c. W tym czasie obieramy warzywa, papryki pozbawiamy gniazd nasiennych, p?uczemy, kroimy w cienkie paski. Ugotowany ry? doprawiamy sol? oraz octem winnym, studzimy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    pi?kne i zapewne pyszne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygl?da
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    odwrotnych nie robiłem. NA razie poprzestałem na makach :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !