Składniki:
m?ka | 3 szkl |
?ó?tko | 1 szt |
mas?o | 1 ?y?ka |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
kostka grzybowa | 1 szt |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
oliwa | 3 ?y?ki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
woda | 1 (ciepła) |
m?ka | 3 szkl |
?ó?tko | 1 szt |
mas?o | 1 ?y?ka |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
kostka grzybowa | 1 szt |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
oliwa | 3 ?y?ki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
woda | 1 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: