Sposób przygotowania

- Owoce myjemy, z truskawek dodatkowo usuwamy szypułki, osuszamy. Owoce miskujemy w blenderze na gładkę masę. Przekładamy do miski.- Śmietanę kremówkę wlewamy do drugiej miski, ubijamy, a pod koniec dodajemy cukier puder i jeszcze chwilę ubijamy.
- Ubitą kremówkę dodajemy do miski z masą owocową, delikatnie mieszamy.
- Tak przygotowaną masę wlewamy do podłużnej formy, wyłożonej papierem do pieczenia i wstawamy do zamrażarki na minimum 5 godzin. Podajemy z kawałeczkami soczystego arbuza.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Kusząca propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    muszę sprubować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, szczególnie na upały :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zjadłabym całą miseczkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    letnie pysznosci!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !